Facebook bericht 18 Oktober

Vandaag met Tatum Kouwenhoven en Kyra van der Heij naar JM Amersfoort.

Naast mijn hoofdtrainerschap bij DKC ben ik vanaf het begin van dit seizoen een nieuwe spontane uitdaging aangegaan.  Nieuw?..... Jazeker! Vele jaren heb ik vooral aan grote groepen training gegeven.

Zo heb ik jaren training gegeven aan BC Delft, Invictus, BC Voorburg, USSR, de Badminton Academy Z-H, Nationale selectie u15 en wat andere uitstapjes, zoals bij BC Oudegem (België) trainingskampen en BC Duinwijck. 

Nu wil ik dus heel individueel aan het werk met deze twee speelsters. 

Zelf wil ik kijken en ben ik nieuwsgierig hoe ver ik met deze meiden kan komen in ons kikkerlandje. Juist omdat deze twee meiden nog nooit in iets van een selectie hebben gezeten, is het leuk om te kijken of zij een aansluiting kunnen maken richting de top van hun leeftijdsgroep.

Om dit te kunnen bewerkstelligen heb ik een programma van 2 jaar om met de meiden aan te werken. Een hele uitdaging, maar wat leuk! De eerste zes weken zitten er inmiddels op en in deze periode zijn we misschien vooral achteruit gegaan qua resultaat, maar niet voor niets! Het bewust worden van wat de meiden nu doen op de baan en met hoe het anders kan, wordt tot op het kleinste detail besproken, en zijn we mee aan de slag gegaan. En het zal zeker tijd nodig hebben voordat dit zijn vruchten gaat afwerpen. 

Ons met zijn drieën volledig inzetten voor dit project is al een hele prettige basis. 

Om het "spontaan ontstaan" van deze uitdaging compleet te maken zijn we op zoek naar enthousiaste mensen dit ook een leuk project lijkt, en ons willen ondersteunen of mee willen werken aan, met bv sparringpartners, kleding, shuttles etc. Zodat diegenen kunnen worden meegenomen in een leuke uitdaging. Natuurlijk willen wij voor de helpende hand ook wat terug doen, zodat we met elkaar tot iets moois komen.

Heb je ideeën en zie jij ook wat in dit project...team "Spontaan Ontstaan" stuur me dan even een berichtje.

Ik hou jullie op de hoogte 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme