Geslaagd Regio Jeugd Kampioenschap

Dit weekend hebben de meiden van Team MR van Velzen meegespeeld bij de Regio Juniorenkampioenschappen Zuid-West 2015. Deze worden gehouden in Sporthal 't Zandje in Den Haag.

De RJK is een toernooi waar de betere badmintonjeugd uit onze regio op afkomt dus een mooie gelegenheid voor onze dames om de strijd aan te gaan met de concurrentie en ervaring op te doen in echte wedstrijden. Dat lukte goed, zowel Tatum als Kyra wisten in de single poule een partij te winnen. (Tatum in een groter poule zelfs 2). De partij tegen de geplaatste deelnemers in de poule lukte zowel Kyra als Tatum net niet maar dat is zeker geen schande als je mee weegt dat het spelers uit de eerste divisie betreft.

Ook in de dubbel was duidelijk vooruitgang geboekt. Ook hier lukte het een partij binnen te halen maar waren de geplaatste spelers nog te sterk.

In de gelegenheid mixen, Tatum met Bradley Dassen en Kyra met Colin Schouten lukte het net niet een partij te pakken al scheelde dat niet veel. Het kwartje had ook de andere kant op kunnen vallen. We kunnen tevreden terug kijken op een geslaagd evenement waarin duidelijk te zien was dat er vorderingen gemaakt worden.

Zondagnamiddag natuurlijk nog samen bij de thriller in de ere divisie: Return Playoffs DKC-Amersfoort. Jullie komen toch ook aanmoedigen? Aanvang 16:00 uur direct na de finales van het RJK

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme