Trainer in opleiding te gast

Woensdag 23 september was Peter Lievers tegast bij de training van MR team van Velzen.

In het kader van zijn opleiding voor trainer SL3 liep Peter een avondje mee om ervaring en ideeën op te doen. Tevens was er gelegenheid met Kyra en Tatum van gedachten te wisselen over hun ervaringen en vordering gedurende het eerste jaar van het badmintonavontuur dat Team MR v Velzen samen aangegaan is.

Aansluitend aan de eigen training van MR Team van Velzen werd overgeschakeld naar een Master Class met een selectie van spelers van BC Pijnacker waarbij Leonard, Kyra en Tatum samen werken om de spelers van Pijnacker op een hoger niveau te brengen.

Dat hard trainen toch ook samen gaat met een doses plezier is niet te missen op de diverse foto's bij dit artikel.

Na een lange avond vol met indrukken kon Peter tevreden huiswaarts keren. Zal het hem lukken de opgedane ervaringen toe te passen in zijn eigen trainingen? De tijd moet het leren maar aan zijn inzet zal het zeker niet liggen. Zijn inzet en interesse vielen duidelijk op.

Op het laatst was er nog even gelegenheid voor een groepsfoto van de avond waar met dank aan Kyra en Tatum Peter Lievers niet te missen is.

De razende reporter van MR Team v Velzen, foto's dit keer voornamelijk nu eens van Tatum die in verband met herstel van een blessure even rust moet nemen.

Foto's - Trainer te gast

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme