MR Team van Velzen verwelkomt Romy Claassen

Na de blessure van Tatum is er binnen MR team van Velzen natuurlijk uitgebreid nagedacht hoe nu verder te gaan. Al snel was duidelijk dat van opgeven geen sprake kon zijn. Daarvoor beleven alle betrokkenen te veel plezier aan het spontane avontuur, waar we halverwege 2014 aan begonnen zijn. Bovendien zijn er veel te veel kansen die we op kunnen pakken.

Zonder speel en trainingsmaatje werd het wel lastig, want Kyra kan niet alleen op de baan staan met de dubbel en ook de trainingen kunnen zonder speelmaatje niet doorgaan zoals voorzien. Bij veel namen waren er wel wat haken en ogen zoals mismatch in leeftijden, vaste speelmaatjes, spelniveaus, sponsorverplichtingen, om er maar eens een paar te noemen.

Gelukkig werd ons ineens een potentiele kandidaat voorgesteld waar de meiden gelijk enthousiast over waren. Als dat toch eens zou lukken!

Snel werden de eerste contacten gelegd en gelukkig warm ontvangen. Al snel bleek dat er wel een praktische uitdaging was. Gaat het met school/werk lukken om op tijd op de gezamenlijke woensdagtraining aanwezig te zijn.

Woensdag 9 december is als testcase gebruikt en heeft de eerste gezamenlijke training plaats gevonden. Gelukkig klikte het daadwerkelijk tussen de drie meiden want ook Tatum was van de partij.

Uiteraard moest Romy wel even wennen aan de voor haar nieuwe trainer Leonard, maar al snel was duidelijk dat de enorme hoeveelheid aanwijzingen en tips in meer dan goede aarde vielen. Dat smaakte naar meer, veel meer!

Met trots kan MR team van Velzen dan ook melden dat Romy Claassen ons team komt versterken!

Dit mede door een unieke samenwerking van twee badminton leveranciers.

BadmintonCompany.nl en MRbadminton.com geven echt alle medewerking en dit alles in het belang van onze mooie badmintonsport en het project van de drie meiden.

 

        

Sander Visser en Ronald Wetzel bedankt voor alle support!

 

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme