Linda Chen en Ronald Wetzel te gast!

 

Woensdag 10 februari werd een bijzondere training voor MR team van Velzen. Niet alleen Linda Chen kwam mee trainen met Kyra en Romy als aanloop naar het Brasschaat toernooi in België. Ook sponsor Ronald Wetzel greep de kans ons te bezoeken. I.v.m. de voorjaarsvakantie deed zich deze mogelijkheid voor. Als toetje op de taart wipten Tatum en Laura Kouwenhoven halverwege de avond ook nog even aan. Kortom, speciaal was deze avond zeker!

De warming-up werd door Leonard nu eens begonnen met een korte ladder in combinatie met speedkokers en het oefenen van het korte net spel. Het was maar goed dat Linda er bij was want alle drie de meiden waren voortdurend aan het werk in deze opzet. Eerlijkheidshalve moet wel opgemerkt worden dan de shuttlekokers wel voortdurend aangevuld werden door de huisfotograaf die door de enorme snelheid van het aangeven eigenlijk nauwelijks aan het maken van foto’s toe kwam. 

Na dat de meiden zich inmiddels aardig in het zweet gewerkt hadden werd overgeschakeld op één tegen twee wedstrijdjes met straf voor de verliezer(s). Alsof je al niet moe genoeg was mocht je dan ook nog eens aan het “planken” of “muurzitten”.

Na een rondje werd er weer naar de speedkokers gegrepen. Nu op 2 banen waarbij ook de inzet van Ronald als trainer goed van pas kwam.

Afgesloten werd met het dubbelspel waarbij Romy en Kyra voor het eerst samen konden spelen tegen Leonard en Linda.

Voordat Ronald, Linda en Romy huiswaarts vertrokken moest er natuurlijk nog wel een plaatje geschoten worden, waarvan acte!

Aansluitend gingen Leonard en Kyra snel aan de bak met de spelers van Pijnacker om nog een uurtje training te verzorgen.

 

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme