Trainingsdag met Ginny, Daisy en Michiel

 

Maandag 2 mei was het tijd voor de tweede trainingsdag in de meivakantie. Romy en Kyra werden verrast met een bezoek van Ginny Severien en Daisy Bommeleyn. Beide speelster uiteraard geen onbekende voor de DKC aanhang, maar met de landstitel en beker van 2014/2015 mede op hun conto kent menig badminton liefhebber beide dames.
In de ochtend lag de nadruk natuurlijk op de damesdubbel. Uiteraard werd besproken theorie ook gelijk geoefend. Na een voortreffelijke lunch nu eens verzorgd door onze trouwe supporter Albert Beek bijgestaan door teamie Tatum was het al snel weer tijd voor de middagsessie waar Michiel Kruijt assisteerde (Ja inderdaad die teamgenoot van beide voorgenoemde dames).

Nu lag de aandacht meer op slag- en looptechniek. Opvallende zaken van het zojuist gespeelde Conquesto Masters toernooi werden gelijk meegenomen. Ook de tablet werd weer even ingezet om snel terug te kunnen kijken wat goed was en waar nog verbetering mogelijk was. Voordat we er erg in hadden zat de dag er al weer op. Het was weer super en wat is het toch leuk om dit samen te kunnen/mogen doen!

 

Foto's van de training

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme