Start-up 2016 Bavel

Het weekend van 3 en 4 september hebben Kyra en Romy het Start-Up 2016 toernooi in Bavel gespeeld in 3 onderdelen in de 1, de hoogste klasse.

De singles waren voor beide meiden zwaar. Romy speelde haar eerste wedstrijd tegen de voor ons natuurlijk niet onbekende Demi Brehler die werkelijk met een bliksem start het seizoen begonnen is. Ook nu wist Demi in een spannende 3 setter Romy van winst te houden om pas in de finale gestopt te worden door de uiteindelijke winnares.

Kyra had pech met haar eerste partij door gelijk uit te moeten komen tegen de uiteindelijke toernooiwinnares. 

De dames dubbel speelde Romy samen met Jessica Huster. Ondanks dat ze al vaker samen speelden moesten ze toch in een driesetter de meerder erkennen in de tegenstanders.

Kyra speelde haar damesdubbel samen met haar nieuwe DKC teamgenote voor het aankomende seizoen Charissa Kuiper. De meiden wisten de eerste wedstrijd met aanvallend spel binnen te slepen. De tweede partij tegen de uiteindelijke titelwinnaar lukte niet maar opnieuw prima spel, dat geeft vertrouwen voor de aankomende competitie.

 

In het gemengd dubbel speelde Kyra met Boyd Brekelmans hun eerste gezamenlijke gemengd dubbel. Tegen de ervaren tegenstanders lukte het niet in de eerste set indruk te maken. In de tweede set ging het na aanpassing van de strategie op aanwijzen van coach Leonard al beduidend beter maar winst zat er nog niet in.

Romy speelde de mix met eredivisie routinier Michiel Kruijt. Samen wisten ze de titel in vier spelronden binnen te halen door alle partijen netjes in 2 sets te winnen. Romy haar eerste titel in een niveau 1 toernooi is gelijk al in de pocket, Chapeau!

Foto's: klik hier

  

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme