KLASseBAD gaat voor nieuwe “Experience”

Op zaterdag 4 maart 2017 trokken de kids en trainers van KLASseBAD naar het YONEX CENTER in Aartselaar. Het Yonex Center is een state-of-the-art badmintoncentrum waar met het allernieuwste materiaal in de beste omstandigheden gespeeld kan worden. Het Yonex Center telt 5 exclusieve badmintonvelden: 10 meter hoog, voorzien van een zwevende houten vloer, vloerverwarming en een badminton-specifieke verlichting. Zonder twijfel is dit de beste badmintonzaal van de regio, en zelfs van de Benelux. Een vergaderzaal, ruime showroom en gezellige bar maken het plaatje compleet.

In dit badminton walhala gaf het team MR Van Velzen een 4 uur durende KLASseBAD training voor de Sentse jeugd. Dit is opnieuw een stukje geschiedenis voor de Sentse badminton club! Iedereen keek er vol verlangen naar uit om daar het beste van zichzelf te geven en zoals altijd heel veel bij te leren. Het werd zeker en vast een superdag. Ook supporters waren uiteraard welkom.

Yonex, Leonard, Romy, Albert en Peter weeral eens hartstikke bedankt voor de mogelijkheid om daar te kunnen trainen. (Tatum en Kyra jammer dat jullie er niet bij konden zijn.) Ik geloof erin dat deze unieke ‘Yonex Experience’ in ons geheugen gegrift zal blijven. Groot respect voor wat jullie voor onze jeugd allemaal doen.

(Door gast auteur: Frank Latomme van Sentse BC)

Foto's klik hier

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme