Romy maakt haar eredivisie debuut

Zaterdag 16 september heeft Romy haar eredivisie debuut gemaakt. Romy komt dit seizoen uit voor TFS Barendrecht waar ook onze Leonard hoofdtrainer/coach geworden is. 

Romy speelt zelf met haar team eerste divisie maar doordat TFS ook eredivisie speelt bestond er dus de mogelijkheid om eens in te kunnen vallen in de eredivisie. Dat deze situatie al gelijk in speel week 2 van de eredivisie het geval is was voor Romy echt een enorme leuke verrassing.

Uitdagend was op voorhand wel de tegenstander: DKC, de runner-up van afgelopen seizoen. Eenvoudig zou het dus zeker niet worden.

Dat bleek uit te komen gedurende de wedstrijd die door DKC met 7-1 gewonnen werd. Romy maakte haar inval beurt echter meer dan waard. Tegen de leeftijdsgenoot en bondspeeltster Alyssa Tirtosentonno  werd ze in de eerste game nog aan de kant gezet. Na de wissel deed Romy echter helemaal mee en waren er echt kansen op game winst. 20/20 stond er onder andere op het score bord. Helaas pakte Alyssa na verlenging 2 punten op rij waardoor gelijk de partij besloten was. Een derde set hadden we uiteraard wel willen zien …

In het gemengd dubbel speelde ze samen met Ruud Nagel tegen Nederlands heren enkel kampioen Mark Caljouw en DKC gemengd dubbel routinier Daisy Bommeleijn. Dat winst dan niet waarschijnlijk is mag duidelijk zijn maar verliezen met 16 en 13 tegen dit kaliber spelers is zeker geen schande.

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme